Szolgáltatások

Költségkalkuláció, anyagszámítás

Saját igényeinek, elképzeléseinek alapján elkésztjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat, amennyiben nem kapott pontos anyagkiírást a szakembertől, hozza be irodánkba tervrajzát, ingyenesen kiszámítjuk, hogy egyes építőanyagokból mennyire van szüksége!

Árufuvarozás

Jelenleg a saját áruszállításon kívül, más megrendelők számára is végzünk anyagmozgatást, áruszállítást !

Autóink fejlesztése, korszerűsítése folyamatos. A gépjárműveink szervízelését is cégünk végzi!
Ha fuvarra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a vállalattal, további információkat személyesen vagy telefonon kaphat. Tájékozódjon elérhetőségeinkről a Kapcsolat menüpontban!

Targonca bérmunka

Cégünk 2.5 illetve 1.6 tonnás targoncákkal rendelkezik, ezzen kívűl magánszemélyek számára is lehetőséget nyújtunk a bértargoncázásra! További információkat az elérhetőségek -nél kérhet!

layherHomlokzati állványrendszer  építése , bérbeadása

Cégünk  közel 1000m2 homlokzati állványrendszerrel rendelkezik. Vállaljuk állványzatok szakszerű építését és bérbeadását.

LAYHER homlokzati állványrendszerrel állványozunk, amely már számtalan építkezésen bizonyította előnyös tulajdonságait. Célunk, hogy költséghatékony megoldásokkal, szakszerű kivitelezéssel, munkavédelmileg biztonságos, a munkavégzés szempontjából pedig kényelmes állványzatokat biztosítsunk partnereink részére.