Rólunk

Építkezik? Felújít? Vagy csak otthona Hangulatán szeretne változtatni?

…Nos, mi mindenben segítünk!

A Partner Coop kft. 1997. –ben alakult családi vállalkozásként, 2008 óta a burkolóanyagok kis – és nagy kereskedelme címet is “elnyertük”. Folyamatos szakképzéseken veszünk részt, ezáltal naprakész szaktanácsokkal, ötletekkel állunk az érdeklődök részére. Folyamatosan keressük a kapcsolatokat az újabb gyártókkal, ennek köszönhetően kínálatunk egyre bővül.

Az építőanyagok széles skáláját kínáljuk Önnek a lehető legkedvezőbb áron és megbízható minőségben! Legfőbb törekvésünk, hogy vásárlóinkat, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki.
Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a kül – és beltéri burkolóanyagok forgalmazására és azok bemutatására. Apró megoldásokkal hangulatot, melegséget teremthet otthonának. Válogasson kedvére a TERMÉKEK menüpont alatt! Merítsen ötletet weblapunk tartalmából!

Termékeink nagy részét raktárkészletről értékesítjük, igény esetén házhoz szállítjuk, túlrendelés esetén a megmaradt építőanyagokat cégünk visszavásárolja! Kérje INGYENES árajánlatunkat a KAPCSOLATOK menüpontban!