Kókusz, tengerifű, szizál burkolatok és szőnyegek

Kókusz, tengerifű, szizál burkolatok és szőnyegek

A természetes elegancia…

Hazánkban is egyre inkább nő az igény, hogy a hagyományos szintetikus padlószőnyegeket, valamiféle tartós és esztétikus, de természetes anyaggal váltsák fel. A nyugati, déli és a skandináv országokban ennek már több mint húsz éve hagyományai vannak.

Szizál burkolatok és szőnyegek

A szizál szőnyeg az Agave Sisala nevű kaktusz rostjaiból készült szövött anyag, általában latex (nyersgumi) hátoldallal. Alkalmazható otthoni és irodai környezetben padlóburkolat vagy méretre készített szegett szőnyeg formájában. Kizárólag európai gyárak termékeit forgalmazzuk, így mind a szövött szizál anyag mind a hátoldal szennyeződésmentes alapanyagokból készülnek.

Apaeb kollekció

Tasibel kollekció

Mellau kollekció

Kókusz, tengerifű, papír és gyapjú burkolatok

Valami különlegesre, másra vágyik? A kókusz szőnyegek merész, rusztikus hangulatot varázsolnak, a tengerifű burkolat a természet legjavát hozza be otthonunkba. Papírburkolat kollekcióink a designt és az innovációt képviselik, a szövött gyapjú pedig újraértelmezi a gyapjúszőnyegek békebeli hangulatát. Válogasson kedvére különleges anyagaink között, és engedje szabadjára fantáziáját!

Kókusz kollekció

Tengerifű kollekció

Papír kollekció

Gyapjú kollekció

Szegőszalagok

Anyaga: festett pamutheveder. Íves és egyedi formájú szőnyegek szegésére is alkalmas.